Megtakarítás – Előtakarékosság

Éljen biztonságban, gondoskodjon saját, és a családja jövőjéről!

Válassza az Ön számára legmegfelelőbb megtakarítási formát.

Akár online, kedvezménnyel az ÖN egyedi igényeire szabva.

 

Az alábbiakban megismerheti a megtakarítási életbiztosítások különböző típusait, azok fő jellemzőit.

Kockázati életbiztosítás

Életbiztosítást azért érdemes kötni, hogy ha valami baj érne, a szeretteinkről anyagilag gondoskodhassunk. Ennek a legolcsóbb módja a kockázati életbiztosítás. A biztosító csak halál esetén fizet.

Érdemes olyan összegre megkötni, ami valóban hosszú távon segít a hátramaradottaknak.

A biztosítás kiemelkedően magas, 80 éves életkorig köthető.

Kiegészítő biztosítások választhatók hozzá betegség vagy baleset esetén: csonttörés, rokkantság, kórházi napi térítés az első naptól, égési sérülés, kiemelt kockázatú betegségek DIAGNOSZTIZÁLÁSA, műtét bekövetkeztekor nyújt anyagi segítséget.

 

Hagyományos életbiztosítások

A hagyományos vagy klasszikus életbiztosítási konstrukciók jellemzője a nagyfokú biztonság. A biztosító garantálja, hogy a szerződés megkötésének időpontjában meghatározott összeget fizeti ki a biztosítási esemény kapcsán, vagy egy előre meghatározott időpontban. Ehhez a teljes megtakarítási időszakra előre garantált kamatot ír jóvá a szerződéseken. Ezen felül nyereségrészesedést és bizonyos esetekben hűségnyereséget is fizet. A rendszeres díjakon felül rendkívüli befizetésekkel rövid távú céljaira takarékoskodhat, gyorsan mobilizálható vésztartalékot képezhet vagy a lejáratkori szolgáltatás növelésével hosszú távú céljai megvalósítását biztosíthatja.

 

 

Befektetéshez kötött életbiztosítások

(Unit-linked)
A hagyományos élet- és nyugdíjbiztosítások mellett ma már a biztosítások új generációja hódít a piacon. Jogos igényünk, hogy a különböző pénzintézeteknél elhelyezett megtakarításaink kezelésébe minél nagyobb mértékben belelássunk és beleszólhassunk.

A befektetési egységhez kötött biztosításnál megválaszthatjuk, hogy milyen típusú és kockázatú befektetésbe tegye a pénzünket a biztosító. Erre a biztosítók úgynevezett eszközalapokat hoznak létre. Ezek olyanok, mint a befektetési alapok, napi árfolyamuk van.

A biztosított akár 99 éves koráig megköthető!

 

Balesetbiztosítás már napi 18 Ft-tól köthető!!!

Kegyeleti-temetési célú biztosítás

Az elmúlás az élet része. Ám elfogadni és feldolgozni nehezen tudjuk.Megtakarítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az Ön hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

Fő célja, hogy ügyfeleink még életükben gondoskodhassanak végtisztességükről, illetve megkímélhessék szeretteiket a temetés költségeitől.