Lakásbiztosítás

Egy jól megválasztott lakásbiztosítással a bekövetkezett kár helyreállítását a biztosító megtéríti.

Miért ajánljuk az Otthon és Életmód lakásbiztosítást?

Mert Ön szükségletei szerint választhat a Házőrző lakásbiztosítás Mozaik, Nívó, Extra és Top módozatai közül.
Mind a négy típus biztosítási védelmet nyújt 21 alapkockázatra, és felelősségbiztosítást is tartalmaz. Alapkockázatok közt található például a tűz, vihar, jégverés, betöréses lopás, vízkár, üvegtörés, árvíz kockázat, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Összesen akár 47% +15% kedvezmény az alapdíjból.
A Generali Házőrző otthon- és életmód-biztosítás különleges biztosítási szolgáltatásokkal és korrekt kárrendezéssel védelmet nyújt minden élethelyzetben Önnek, családjának és otthonának. A korrekt kárrendezésen túl mi segítünk a károk megelőzésben is SMS viharjelző szolgáltatással.

Továbbá figyelmébe ajánlom az alábbi kiegészítőket:
Smart biztosítás, a modern készülékeink káraira, mobiltelefon, okos-telefon, táblagép, laptop, netbook, notebook, asztali számítógép, LCD-, LED-, plazma televízió, házimozi rendszer kárai: leesés, leejtés, törés, nedvesség, hő és elektromos energia hatása.

Cédrus kegyeleti biztosítás
Sírkő sérülés: a biztosított tulajdonában, gondozásában lévő közeli hozzátartozó sírkövét ért elemi károk, vandalizmus és lopás károk
Sírkő felelősség: a sírkő által okozott felelősségi károk.

Kisállat biztosítás
A biztosított kutya, macska betegség vagy baleset miatti állatorvosi kezelése, baleset miatti elpusztulása

Egyedi kockázataink: elfolyt víz díja; kívülről érkező víz; gyerek betegség térítés; iskolai lopás; hőszivattyú, napelem; kórházi lopás; besurranás, trükkös lopás; kerti veszélytelenítés.

Előzetes kiegészítő védelem
Már akkor segítséget nyújt az ingyenes kiegészítő védelem ügyfelünknek, ha még előző biztosítójánál kár éri őt, de a kötvénye nem terjed ki azokra az károkra, amelyre a Házőrző biztosítás fedezetet nyújt. A másik biztosítás megszüntetése után, az előzetes fedezet lejártakor a Házőrző biztosítás teljes körűvé válik.