Kegyeleti gondoskodás

Az elmúlás az élet része. Ám elfogadni és feldolgozni nehezen tudjuk. Megtakarítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az Ön hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

NYUGALOM életbiztosításunk fő jellemzői:

 

Választható biztosítási csomagok

Biztosítási összegek

  • Kegyeleti gondoskodás, egész életre szóló életbiztosítás. Fő célja, hogy ügyfeleink még életükben gondoskodhassanak végtisztességükről, illetve megkímélhessék szeretteiket a temetés költségeitől.
  • Bárkire megköthető 40-80 éves kor között
  • Orvosi vizsgálat, igazolás nem szükséges, nincs kockázatelbírálás
  • Várakozási idő NINCS, szerződéskötés napjától érvényes
  • Temetési szolgáltatással is köthető. A biztosítás temetési szerződést is tartalmazhat a Magyar Kegyeleti Hálózattal, mely a haláleset bekövetkeztekor vállalja a szerződésben meghatározott temetés elvégzését, a szükséges előkészületek lebonyolítását, mindezt díjmentesen, az ország bármely temetőjében! A szolgáltatás előfinanszírozza az azonnal jelentkező anyagi terheket és sok utánajárástól is megkíméli a hozzátartozókat.
    *Csak az 500.000Ft-os és a 800.000Ft-os szolgáltatáshoz.A temetési szerződés rögzíti a temetés, helyét, módját, szertartás fajtáját, ezzel is biztosítva, hogy az elhunyt a kívánt végtisztességet kapja meg.A biztosítási összegből a temetési költségek után fennmaradó összeget a megjelölt kedvezményezett (hozzátartozó) kapja meg.A biztosított kap egy névreszóló plasztikkártyát is, mely tartalmazza a legfontosabb információkat.
  • Választható kiegészítő balesetbiztosításAmennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra 1.000 Ft, 2.000 Ft illetve 3.000 Ft napi térítés kerül kifizetésre az előzetes választása alapján.
  • Díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás*

-orvosi rendelőkről és ügyeletekről, szakorvosi rendelőkről és ügyeletekről,

gyógyszertárakról és gyógyszertári ügyeletekről,

-diagnosztikai eredményekről, diagnózis értelmezéséről, gyógyszerekről,

-baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalókról ad információt.

Az életbiztosítás nem része a hagyatéknak, így nem kell a – gyakran hosszan elhúzódó – hagyatéki eljárás befejezéséig várni a biztosító szolgáltatására.. A szükséges dokumentumok beérkezésétől számított 15. napon belül kifizetésre kerül.

A kedvezményezettet a kifizetett összeg után öröklési illetékfizetési kötelezettség sem terheli.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?